Häagen-Dazs Belgian Chocolate

Häagen-Dazs Belgian Chocolate har precis landat i butikerna och jag slängde mig över en förpackning.

glass

Glassen innehåller inga konstgjorda färg- eller smakämnen, konserverings- eller stabiliseringsmedel. Enligt reklamen ska inte heller någon onödig luft ha tillsatts vid tillverkningen. I varje 500 ml pint av Belgian Chocolate tillsätts nästan 100 g äkta choklad. Cirkapris är 48 kr.

Och detta är en riktigt chokladchock som enbart de riktiga chokladälskarna kommer att att tycka om. Den är mättande och maffig och både Chrisse och jag njöt av varenda sked vi åt.

På Häagen-Dazs svenska hemsida kan du dessutom hitta en massa smaskiga recept på hur man kan förbättra glassen. Och därifrån hittade vi det här receptet. Lika gott som onyttigt!

Fudgesås
1½ dl grädde
75 g smör
1 dl farinsocker
75 g mörk choklad

Koka upp grädde, smör och farinsocker och sjud ett par minuter. Låt svalna något. Hacka chokladen och lägg den i en bunke. Häll över den varma gräddblandningen och rör om tills allt smält.
Källa: http://www.haagen-dazs.se

Lämna en kommentar




Reklam: