Fisk bakad i folie på grillen
Fisk bakad i folie på grillen
till 3 portioner
aluminiumfolie
smör
400 g fiskfilé
1-2 färska lökar
2 vitlöksklyftor
1 1/2 tsk örtsalt
2 msk färsk hackad rosmarin, timjan eller persilja
2 dl crème fraiche
tillbehör:
grönsaker
potatis
Klipp till 4 rejäla aluminiumfolieark och smörj dem med smör.
Dela fisken i 4 bitar. Skiva löken och hacka vitlöken. Lägg fisken på folie och lägg löken ovanpå. Krydda med örtsalt och någon av örtkryddorna. Lägg en klick crème fraiche på toppen. Vik ihop paketen ordentligt så att ingenting kan rinna ut.
Lägg paketen på galler i ugnen och låt fisken baka ca 25 minuter (200 grader). Öppna och kontrollera att fisken är vit och fast.
Servera med grönsaker och potatis.
Reklam:
Lämna en kommentar