Kycklinggryta med kidneybönor
Kycklinggryta med kidneybönor
2 kycklingfiléer
1 gul lök
1 gul paprika
1 liten zucchini/squash
olivolja
2 dl fullkornsris
2 vitlöksklyftor
1 burk krossade tomater
1 tsk paprikapulver
1 tsk torkad rosmarin
lite chillisalt
svartpeppar
1 burk kidneybönor (400g)
Skär kycklingen i småbitar. Grovhacka lök, paprika och zucchini.
Fräs kycklingen i 4-5 minuter.
Lägg av kycklingen och fräs lök, paprika och zucchini i 3 minuter.
Lägg i kyckling, ris, pressad vitlök, krossade tomater och kryddor.
Låt koka på svag värme under lock 15 minuter.
Lägg i avsköljda kidneybönor och låt koka utan lock i 5 minuter.
Reklam:
Lämna en kommentar