Boktips – Ost & Vin
Vad sägs om “Friterad ädelost – Varma äpplen med kaneldoftande fikon”, “Chévre på äppelbädd med honung”, “Laxrulle med läcker ostcréme och stenbitsrom” eller “Potatissoppa med vit tryffel” ?
Det här är några av alla recept du kan hitta med tillhörande vintips i boken Ost & Vin av Torbjörn Berner och Kvibille ost. Boken innehåller förutom väldigt många recept även en kortare sektion om vin- och osttillverkling samt väldigt läckra foto som kan få vem som helst sugen.
Boken finns att få tag på från bokförlaget Harlequin (i skrivande stund för 49 kr på tex cdon).
Konsten är inte att köpa en märkvärdig ost utan att göra något märkvärdigt av en vanlig ost. Att förvandla en vardagsvara till en minnesvärd upplevelse.
En bok jag kan rekommendera!
Reklam:
Lämna en kommentar