Mer om Totte
Hejsan, mitt namn är Totte och mitt intresse i den kulinariska världen är Visge Beatha = Livets vatten = Whiskey.
Här på Salt&Peppar så kommer jag att försöka förmedla den doft och smakupplevelse som man enbart får uppleva vid en whiskeyprovning. Jag kommer alltså inte att blogga om mat, det sköter de andra så bra. Utan whiskey är som sagt min del. Viktigt att redan här poängtera är att smaken är som baken (delad).
Är med i ett whiskeysällskap som heter Societé Spirituosa Hospitalis S.S.H.
Favoritkock: Alla som kan laga god mat.
Favoritkrydda: Vitlök, libbsticka, allkrydda.
Favoritdryck: Whiskey, öl och vin.
Kommentarer
Gammeldansk skrev 2008-01-13 klockan 01:44
Ser fram emot lite whiskysnack på denna trevliga hemsida! God vind till er alla!
Christer Skarenstam skrev 2008-01-13 klockan 02:48
Hej!
Trevligt Totte att du förmedlar ut ditt Whisky-kunnande även utanför S.S.H
Lycka till.
Broderlig hälsning
från Christer (S.S.H)
Millan skrev 2008-01-13 klockan 12:00
Välkommen hit :)
lillebror skrev 2008-01-13 klockan 12:23
Välkommen till internets fantastiska värld :D
Marie skrev 2008-01-13 klockan 23:24
Det ska bli spännande att läsa dina inlägg.
Vänta ivrigt!
Magnus skrev 2008-01-14 klockan 06:04
Intressant sida. Ser fram emot whisky inläggen. Kul!
Maria skrev 2008-01-14 klockan 09:55
Välkommen hit! :o)
anna skrev 2008-01-14 klockan 17:57
Välkommen! :)
Linda skrev 2008-01-22 klockan 15:28
Kul! Jag har ganska nyligen börjat uppskatta whisky... och min sambo är väldigt förtjust i det. Det har mest blivit sorter från Skottland i vårt barskåp.
Caroline skrev 2008-04-17 klockan 23:25
Oj vad trevligt med en till bloggare =) Kommer min sambo gilla. Han e helt galen i whiskey haha.
Reklam:
Lämna en kommentar