Vi hälsar alla Skånskan-läsare välkomna :)

I dagens Skånska dagbladet finns ett recept hämtat härifrån, Salt&Peppar. Vi märker på besökarantalet att det är några nya som hittat hit idag och vi hälsar er hjärtligt välkomna till oss! Ute i högerkanten hittar ni olika kategorier, så bara klicka er runt och skriv gärna en kommentar om ni hittar något som faller er i smaken :)

skånskan

Receptet som återfanns i tidningen var Ann Charlotts ingefärssyltade Squash (klicka här för att komma direkt till receptet med bilder).

Kommentarer

Zarah skrev 2013-05-10 klockan 14:50

Låter ju alldeles fantastiskt gott! Vad kul att ännu fler läsare hittat hit! Jag delar själv gärna ut adressen i tid och otid, för jag tycker absolut att man måste ha med er i sina favoriter. Som jag har. ;D

Berith skrev 2013-05-10 klockan 16:50

När Håkan i Hallå Skåne skrev om att det var svårt att hitta inlagd asiagurka så ville jag gärna förmedla det goda squashreceptet som finns på min favoritblogg. Den här squashinläggningen är jättegod och jag kommer att göra några burkar av den varje år. Årets squashplantor är nu utplanterade och vi väntar med spänning på årets första skörd.

Lämna en kommentar
Reklam: