Portionsförpackade soppluncher

Det är stormvarning ute och jag blir mer och mer sugen på varma soppor. Vad passar då bättre än att testa Campbell´s nya soppluncher? I pressreleasen kan man läsa:

Campbell’s Deli Soup lanseras i fyra smaker. Samtliga helt vegetariska. Den klassiska tomatsoppan med frisk och rund smak från solmogna tomater kompletteras av en litet mjukare soppa med smak av jordärtskocka, en klick grädde och en nypa muskot. Två fylliga och litet matigare grönsakssoppor fullbordar kvartetten i form av Solmogna grönsaker med en spännande smakkombination av bland annat pumpa majs och selleri, samt soppan ”7 grönsaker” med en lyckad kombination av bland annat morot och grönkål kryddad med en gnutta timjan.

Campbells soppluncher

Och jag blir minst sagt lockad. När jag ser paketerna vill jag verkligen testa alla. De säljs i 2-pack med 3 dl i varje förpackning. Innehåller varken smakförstärkare eller transfetter, är saltsnål (0,8 %) och kalorisnål (35-40 kcal/100 ml). Cirkapris för en förpackning om två 3 dl minikartonger är 20 kr.

Tillagning: Värm 1-2 minuter i mikro och servera

Och? Under flera dagar har jag och min kompis Åsa delat på de olika sorterna och vi är båda possitivt överraskade. Sopporna är krämiga och väldigt goda. Man blir inte mätt på en soppa, men med lite bröd till så blir det en bra lunch. 10 kr / paket gör dessutom att det blir en prisvärd lunch (räkna till kostnade för bröd och pålägg).

Lämna en kommentar
*