Ostbågekampen – Estrella vs OLW

Ostbågar

Som ni redan har läst om här på Salt & Pepapr så har Estrella släppt nya smaker på ostbågarna. Som den sanna ostbågeälskaren så måste jag och tillika även maken givetvis testa och se om det är något att ha.

Estrellas nya ostbågar med prästost ställdes mot OLW:s traditionella ostbågar. Till en början så tyckte vi båda att Estrellas nya ostbågar med prästost var helt okej. Rätt lika OLW:s i smaken. Men efter några till ostbågar så hade i alla fall vi en solklar vinnare i OLW.

Estrellabågarna hamnade tillslut faktiskt i komposten. Inget fel på dem direkt, men eftersmaken föll oss inte på läppen. Så hädanefter håller vi fast vid OLW när det gäller ostbågar.

Kommentarer

Erica skrev 2013-03-20 klockan 16:24

Intressant att veta... Jag är lite nyfiken på att testa Estrellas Prästostbågar samt Cheddarbågar. Till Alla Hjärtans Dag testade vi OLW:s osthjärtan. De var dock ej jätteroliga. De var goda, men dess smak var mildare än hos bågarna, så därmed föredrar jag bågarna, även om hjärtana var väldigt söta i sin form. :-)

Emelie skrev 2013-03-21 klockan 07:20

Jag tror aldrig någon komme rkunna slå OLW:s ostbågar! dom har alltid och kommer alltid vara dom godaste tror jag =) nå speciellt med dom hii!

Maria skrev 2013-03-21 klockan 09:05

Erica: Då kan jag hoppa över att köpa osthjärtana som jag hade tänkt göra inför en fest. Tyckte också de såg lite "festliga" ut, men om smaken är si så där så skippar jag det. Emelie: Mmm, visst är det!

Linda Johansson skrev 2013-03-21 klockan 12:05

Jag har testat Estrellas nya ostbågar och tyckte inte om dem, bl a för salta trots att jag är en saltgalning. :) Först tyckte jag att OLWs nya hjärtan var supergoda, men efter en andra påse så står jag fast vid orginalet istället. Gärna "lightvarianten" för de är krispigare och inte så hårda. OLWs hjärtan var den perfekta "ostbågen" i konsistensen, men tyvärr lite konstig smak.

Lämna en kommentar
Reklam: