Oil&Vinegar

Olja och vinäger
Jag har gått förbi butiken förut och tyckt det såg trevligt ut, men aldrig gått in. När nu några vänner rekommenderade oss att gå dit så letade vi upp Oil&Vinegar på Baltzargatan i Malmö och gick in.

Det var en mycket trevlig affär, där de förutom olja och vinäger hade en del andra trevliga tillbehör och fina saker. Precis en sån affär som jag kan tillbringa lång tid i. Vad som är lite speciellt i den här affären är att man får provsmaka. Det står skålar med olivolja och balsamvinäger med olika smaker och ligger små brödbitar som du kan doppa. Det fanns verkligen många goda smaker att välja på. Man kan om man lyckas bestämma sig köpa glasflaskor i affären som fylls på eller ha med en egen. Vi valde att köpa två söta flaskor och få fyllt dem med Olivolja med citron och Balsamvinäger med svart vinbär. Med flaskor och innehåll på 1 dl per flaska kostade det strax över 100:-.

Ett perfekt ställe att köpa presenter på! Det fanns en hel del färdigpackade kassar med godsaker om man inte hinner välja själv.

Kommentarer

Maria skrev 2007-07-21 klockan 18:18

Besökte deras butik i Farsta C. i Stockholm. Kom hem med en flaska dressing med smak av dill bl.a. Den smakade enormt gott när jag provasmakade i butiken på något litet kex, frågan är bara nu vad jag ska ha den till? Företrädesvis fisk, men det äter vi ju praktiskt taget inte här hemma... Men det var en enormt mysig butik! Perfekt att köpa en present eller två där.

Millan skrev 2007-07-22 klockan 12:50

Och vilka söta flaskor :) Fast nu vill jag ju ha recept på vad man kan göra med dem.

Lämna en kommentar
*