Nya Keso-mellanmål

Det blir en hel del mellanmål, så det är kul när det kommer något nytt att testa. Den här gången är det nya Keso-varianter.

KESO® cottage cheese är en grynig färskost som tillverkas av svensk mjölk och ystas med mjölksyrakultur och löpe till små runda ostkorn. För att få en krämig och smakrik ost blandas kornen med mjölk, grädde och lite salt. Cottage cheese har ett högt proteininnehåll, vilket gör att många även använder den i samband med träning.
Källa: http://www.arla.se/vara-produkter/vara-produkter/alla/keso/

keso

Keso Cottage Cheese protein Kokos & bran flakes

Finns även i smakerna:
Keso Cottage Cheese protein Jordgubb & Müsli
Keso Cottage Cheese Naturell

Millans kommentar: Jag har inte riktigt förstått vad som är skillnaden på denna och vanlig keso. Högt proteininnehåll fanns ju redan tidigare, men de verkar ha fått i mer? Den naturella keson smakar som “vanlig” keso. God och krämig.

Sen kommer vi till de nya toppingarna. Jag öppnade en kokos och bran flakes och hällde upp. Redan vid första tuggan stelnade jag till. Vad var det för märklig smak? Började läsa på förpackningen och insåg att det röda på bilden är frystorkad paprika. Urk! Jodå, jag gillar paprika, men inte såhär. Nä, helt ärligt. Den här kommer aldrig mer att köpas hem. Jag ska läsa noga på jordgubbsförpackningen innan jag ens tänker tanken att våga köpa hem den. Någon som har testat kanske? Vad tycker du?

Lämna en kommentar
Reklam: