Ny marinad och grillolja från Caj P

En bra sak med att bli bortbjuden är givetvis att det är trevligt och oftast väldigt gott. En annan bra sak är att man får testa nya saker som ännu inte hittat in i vårt kök. I helgen var vi hos mina föräldrar på lite söndagsgrillning.

De läckra fläskkarreérna är marinerade över natten i “Marinad & Grillolja Wild Garlic” från Caj P. En mycket god marinad jag gärna marinerar i.

En annan rolig flaska jag hittade på bordet var Sweet Baby Ray´s Barbecue Sauce. Just barbecue-såsen brukar jag inte äta och blev inte heller speciellt imponerad. Men mannen som gillar sånt gjorde tummen upp och sa att den var sådär perfekt rökig i smaken.

Grillad karre, vitlökssmör med persilja, Beriths potatissallad (recept här) och grönsallad. Mums!

Kommentarer

Linda - Cupcakefluffan skrev 2011-06-28 klockan 20:34

Den där potatissalladen måste jag allt ta och testa, ja och grillmarinaden måste jag allt ta och köpa hem och testa när vi grillar nästa gång

Lämna en kommentar
Reklam: