Ny kokbok från The Cookbook café – Vinterns söta

Det är dags för en ny kokbok från tjejerna på The Cookbook café. Vinterns söta som den heter har ett givet team och det är kryddor och smaker som vi förknippar med vintern och julen. I kokboken finns mer än 125 recept på allt från anistryffel till änglakola och vidare till saffransdrömmar och mjuk pepparkaka med äppelmos och ananas. Eller varför inte avsluta någon av dagarna under julhelgen med en saffransmarängsviss?

Boken verkar släppas i oktober och beställer du den via nätet så får du den för ca 180 kr.

Vi har pratat om Två Systrars söta tidigare här på Salt & Peppar och jag gissar att även denna kokbok lär hitta hem till mer än en av oss som skriver här! ;-) Även om jag är lite skeptisk till boken då jag personligen har svårt för saffran och andra typiska julkryddor, men å andra sidan så brukar deras kokböcker innehålla så många vackra bilder att jag faller pladask för dem ändå.

Kommentarer

Millan skrev 2007-10-04 klockan 06:35

Den är givetvis redan beställd *fniss* Så jag hoppas att den hinner komma den här veckan.

Chris skrev 2007-10-04 klockan 09:21

Mitt ex är också beställt!

Charlotte skrev 2007-10-05 klockan 16:06

Jag har firat dubbelt upp. Först Kanelbullens dag igår och Kanelbullens dag II idag. Om det vill sig illa och ingen annan äter upp alla bullarna i vår frys här på jobbet så kan firandet fortsätta hela nästa vecka också. Jag fick förresten tips om ditt knep mot bananflugor - ska testa det i helgen. Trevlig helg!

Lämna en kommentar