Nutella caféet – Toronto

Har tillbringat många timmar på nätet för att hitta roliga ställen att besöka under vår rundresa. Har en dotter som formligen älskar Nutella och när jag hittade att det ganska nyligen hade öppnat ett Nutella café i Toronto så var det ganska givet att ett besök där måste vi pricka in.

Sagt och gjort så letade jag reda på stället och guidade oss ditt. Just det här caféet ligger inne i en matvarubutik – Sobeys Urban Fresh Spadina. För övrigt en väldigt trevlig matvarubutik också, men nu var det inte det som stod på agendan den här gången.

Nutella caféet

Jag hade siktat in mig på en belgisk våffla med nutella och färska jordgubbar, men fick snabbt slå det ur hågen. Det visade sig att de hade ny personal och de var inte så inkörda på hur våffeljärnet fungerade så de hade bränt fast en våffla ganska rejält och hade fullt skå att försöka få rent det igen. Med andra ord, ingen våffla.

Istället delade vi på en crêpe med Nutella och färska jordgubbar. Tjejen som gjorde denna var riktigt säker på handen och fick till en supertunn crêpe och den var enormt god. De är väldigt stora så att äta en själv blir väldigt mastigt. Vi delade på två stycken på två vuxna och ett barn (8år) och det var i mesta laget för en fika. Enormt mäktigt och mättande, men ack så gott. Rekommenderas varmt med andra ord från oss!

Vill man inte ha crêpes eller våfflor så fanns det en rad andra bakverk som alla innehåll Nutella. Maken låter även hälsa att de hade riktigt gott kaffe.

När vi var där så hade de någon kampanj och jag vill minnas att vi betalade 5 kanadensiska dollar för en crêpe och en stor mugg kaffe vilket är ca 32kr. Prisvärt!

Adress:
22 Fort York Blvd,
Toronto, ON M5V 3Z2

>karta<<

Öppettider:
Dagligen: 7-21

Lämna en kommentar
Reklam: