My Fro´Yo Cup Frozen Yogurt

Maria med familj har varit nere och hälsat på oss nu under sommaren. Ett besök på saluhallen i Köpenhamn var givet, liksom en tur på Ströget. Solen sken från en klarblå himmel och vi valde att testa “My Fro´Yo Cup Frozen Yogurt”. Konceptet är enkelt, ta din bägare, gå själv runt och fyll på med vilka smaker du vill ha, lägg på topping, sätt bägaren på vågen och betala. 13 dkk/100 g.

frozen yoghurt

Chrisses och min bägare. Kostnad för dessa blev ca 93 svenska kronor.

frozen yoghurt

Och smaken då? Fullständigt kemisk. Själv valde jag choklad, vanilj och mango. Ingen av dem var någon höjdare. Maria valde några andra sorter, alla med samma märkliga kemiska smak.

Base-isen består af mælkeprodukter med lav fedtprocent tilsat vores fantastiske italienske opskrift. Det giver isen en dejlig cremet konsistens samtidig med en unik smag.

Jag är ledsen, men det här gick verkligen inte hem hos någon av oss. Maria som ätit frozen yoghurt på flera ställen i usa utnämnde denna som sämst hittills. Dyrt var det dessutom! Så, välj ett annat ställe för din glasspaus i Köpenhamn.

http://myfroyocup.dk/
Fiolstræde 9
1171 København K

Kommentarer

Mårtenssons kök skrev 2013-08-16 klockan 14:09

Vi tackar för tipset/antitipset :) Eftersom vi gärna tar en tur över sundet så är alla rekommendationer och varningar väldigt uppskattade för vår del. Ha en skön helg, Mårtenssons

Bara brittiskt skrev 2015-03-19 klockan 15:03

Jag tyckte Tasty på Hovedbanegården var god. Bättre än flera av de som finns i Malmö.

Lämna en kommentar
*