Micromat – Biff Yakiniku

Biff Yakiniku med bambuskott

Från Felix kommer denna Biff Yakiniku med bambuskott. Snygg fräsch förpackning som verkar innehålla en god lunch.

Biff Yakiniku med bambuskott

När maten var färdig och jag drog av plasten slog doften av purjolök emot mig. Vissa av de sk. köttbitarna hade “fallit utanför såsen” och var frys-skadade eller vad det heter. Kändes nästan som benbitar så hårda de var. Grönsakerna var fruktansvärt sunkiga och såsen smakade knappt någonting. Det enda positiva var väl att där faktiskt var tillräckligt med sås för att dränka det torra riset.

Kommentarer

Catty skrev 2008-04-22 klockan 13:09

jag har med smakat den. smakade skit rent utsagt :)

Lina skrev 2008-04-22 klockan 13:42

Ja.. den ser inte vidare aptitlig ut. Tyvärr. :/

Millan skrev 2008-04-22 klockan 20:37

Caroline: Nä, givetvis köper jag inte för att det är kul. Men ibland blir det inga rester kvar från dagen innan. Eller så har vi ätit samma mat flera dagar och då står jag inte ut. Finns inga matställen där jag jobbar heller. Så enda alternativet är tyvärr micromat då.

Caroline skrev 2008-04-22 klockan 20:08

Usch köp inte sån mat.... gör eget. Mkt bättre och framförallt MKT nyttigare =) Jag kan bara inte med färdigmat längre =/ hehe kanske bra det...

anna skrev 2008-04-22 klockan 21:22

uäääck

Berith skrev 2008-04-23 klockan 07:25

Vi har som tur är även en ugn på jobbet och då blir färdigmaten faktiskt bättre än om man värmer den i micron. Det tar ju nästan en timme i ugnen men jag är ju där ändå. Matlådan hemifrån passar bra att sätta in i micron.

Linda skrev 2008-04-24 klockan 09:04

Det ser alltid mycket godare ut på paketets utsida... i verkligheten är micromat lite småsunkig. Annars tycker jag att den där serien från felix är ganska bra för att vara micromat. Även om det självklart är godare med hemlagat eller mat från restaurang.

Lallis skrev 2008-05-17 klockan 21:33

ja,d et där såg liksom inte alls lika smarrigt ut på riktigt.. *ler* ha en fin kväll. kram Lallis

08 skrev 2008-08-05 klockan 11:51

Jag begriper mig inte på alla de här färdiga frysrätter, nästan alla är ju lika dåliga som den här. Förstår de inte att man bara köper den en gång och sen aldrig mer? Är det inte värt att lägga ned nån krona mer på att försöka få det att smaka gott och faktiskt få kunder som är nöjda och köper produkten igen? Jag vet att det går. Jag har bott i andra länder där det finns utmärkt smakande frysmat till bra priser. Men här i Sverige är det sällsynt. När jag åt den här åt jag upp riset med lite av såsen, resten smakade SKIT. Framförallt köttet.

Lämna en kommentar
*