Lökringar och mozzarellasticks

Jag är barnsligt förtjust i lökringar och tar det gärna som tillbehör till min hamburgare om vi äter ute på och det finns som alternativ. Det händer inte allt för ofta och jag äger ingen egen fritös så att försöka göra egna har aldrig fallit mig in.

Hittade dessa i frysdisken på ICA Maxi och köpte med mig dem hem samt mozzarellasticks som är en annan last jag har. Inga nyttigheter direkt.

Lindströms Bites är det som står bakom dessa och även Jalapenopoppers. Köpte två påsar för 50 kr har jag för mig.

Lökringarna kan tillagas i såväl ugn som i fritös. Äger som sagt var ingen fritös så det fick bli ugnen. Var helt okej, men inte lika krispiga som om de hade varit friterade.

Mozzarellasticksen däremot fungerade inte alls att tillaga i ugnen. De sprack, osten rann ut och de blev inte alls goda.

Lökringarna kan jag ge tummen upp om du är akut sugen och vill laga dem hemma, men mozzarellasticksen tycker jag allt du kan låta ligga kvar i affären.

Kommentarer

Linda- Cupcakesfluffan skrev 2012-02-18 klockan 21:07

Så gott :-)

Åsa skrev 2016-05-28 klockan 22:22

Jag har gjort mozzarellasticksen i ugn, vilket funkade hur bra som helst, kan det vara så att du hade inne dem för länge eller för varmt? Om det inte funkar går det även jättebra att steka dem i vilken matolja som helst :)

Lämna en kommentar
*