Lasagna Bites – Pizza Hut

Ricottafyllda pastarullar med champinjonsås, färska champinjoner, kyckling & mozzarellaost.

Ovan var vad jag kunde läsa på menyn när vi klev in på Pizza Hut i Göteborg i somras. Hungern slog till akut och det gällde att få mat i magen fort. Jag var absolut inte sugen på pizza och är inget fan av pan pizza heller. Dumt val av restaurang kan man tycka men då maken och dottern prompt ville ha pizza fick jag ge mig.

Pastarätten lät dock god så jag slog till. Dumt val visade det sig. Det såg absolut inte aptitligt ut och det smakade inte gott heller. En faslig massa gratängsås som var rätt smaklös och någon färdig champinjoncreme som var rent ut sagt vidrigt äcklig.

Nej, det var inte många tuggor jag åt ut av detta. Vi avslutade lunchen ganska omgående och ingen var direkt nöjd med sin mat, varken jag eller maken som beställde in en pan pizza eller dotterns barnpizza var någon hit.

Hit tänker jag då rakt inte gå igen!

Pizza Hut
Kungsgatan 25
Göteborg

Kommentarer

Terese skrev 2012-12-05 klockan 23:59

Jag gjorde också det dumma valet att beställa pasta på Pizza hut en gång. Jag beställde pasta bolognese och fick överkokt pasta med något som smakade, och såg ut, som köttfärssås på burk.. Aldrig igen! Jag tycker däremot att deras pizzor och sallader är gudomliga!

Millan skrev 2012-12-06 klockan 07:00

Det ser inte vidare gott ut iaf.

Lämna en kommentar
Reklam: