Kökstvål och handkräm med citrus

Behövs det speciell tvål i köket? Palmolive har en “kitchen hand wash” i sitt sortiment som sägs ta bort dålig doft från händerna, typ vitlök. Jag ska väl erkänna att jag inte vet om det fungerar, men jag brukar köpa den ställa i köket. Nu fick jag erbjudande om att testa en ny typ av kökstvål från Fleur de Santé.

Flytande handtvål med citrus
Praktiskt med pumpflaska vid diskbänken! Fytande tvål med uppfriskande, vårdande och antiseptiska egenskaper. Citronextraktet neutraliserar obehaglig lukt av lök etc och gör händerna rena, lena och väldoftande. Ord pris 110 kr.

Handcreme med citrus
Handcreme speciellt utvecklad för användning i köket! Den friska citrondoften neutraliserar effektivt obehaglig lukt av lök, vitlök etc och gör dina händer lena och väldoftande. Berikad med citronextrakt. Ord pris 160 kr.

Millans kommentar: Snygga flaskor som är lätta att använda. Tvålen löddrar precis lagom mycket och doftar gott. Handkrämen är smidig och går snabbt in i händerna. Mycket trevliga produkter om det inte varit för en ganska viktig detalj – priset. Nu har jag inte priset på Palmolives tvål i huvudet, men jag skulle gissa att jag får 4-5 flaskor av deras kökstvål för samma pris som denna. Det går åt tvål i köket och jag vill inte behöva snåla på en sån viktig sak som hygien i köket. Så jag är ledsen, hur bra den här produkten än är tycker jag den är för dyr.

Använder du speciell tvål i köket? Hur mycket kan du tänka dig att betala för den?

Kommentarer

mela skrev 2012-06-19 klockan 08:53

jag änvänder dermoshops käkstvål som desifierer händerna och tar bort fisklukten ur händerna. och den funkar och kostar inte heller så mycket:)

Sofia skrev 2012-06-20 klockan 08:43

Jag brukar gnugga händerna med en citronskiva när jag hanterat fisk, lök och annat som luktar mycket, inte desinficerande men känns fräscht och naturligt.

Suzanne/Fleur de Santé skrev 2012-06-21 klockan 15:45

Vad kul att du gillar produkterna Millan! Det är en av våra storsäljare, vi kommer även att utöka serien till hösten med fler dofter som passar i köket. Tycker du att produkten känns dyr så håll utkik på vår hemsida där vi då och då erbjuder specialpris på utvalda produkter. Vänlig hälsning, Suzanne på Fleur de Santé www.fleurdesante.se

Mårtenssons kök skrev 2012-06-21 klockan 17:25

Vi använder ett metalltvål i köket, funkar riktigt bra mot tråkiga dofter på händerna. Annars kör vi med diskmedel när det är fett som ska bort från fingrarna.

Marie skrev 2012-06-21 klockan 20:50

Håller med om att den är alldeles för dyr. Detta kan jag tänka mig att betala för en riktigt lyxig duschtvål men inte för att ha i köket.

Lämna en kommentar
*