iCity tipsar om oss

Vill börja med att hälsa alla nya läsare välkomna hit till Salt & Peppars blogg. Är ni nyfikna på att få veta lite mer om var ni hamnat rekomenderar jag det här inlägget: https://saltpeppar.se/blog/?p=526

Skriv gärna en hälsning nu när ni hittat hit!

icity

Och för er andra kan jag berätta att Stockholmstidningen iCity har skrivit om matbloggar och tipsar speciellt om att besöka oss :)

Kommentarer

pipopp skrev 2007-09-27 klockan 17:32

Ha! Jag hittade snarare iCity genom er ... ;-) Jag har inte följt er så länge, men början är bra. Jag kommer definitvit tillbaka.

Berith skrev 2007-09-27 klockan 18:13

Grattis! Det är välförtjänt beröm. Bloggen ÄR bra. Tack till Maria, Chris, Millan Och Chrisse.

Åsa skrev 2007-10-02 klockan 08:20

Wow, vad coolt! Jag är stammis på salt & peppar. Här finns alltid något kul/intressant/matnyttigt att kolla på :) Smaklig spis! Mvh Åsa

Caroline skrev 2007-10-07 klockan 14:22

Åh va kul!! Men när jag klickar på sidan så kommer jag till nåt konstigt som detta: "DB function failed with error number 1016" Fattar inte hehe. Men kul att ni blir rekommenderade!! Det är fullt förståeligt nämligen! =)

Lämna en kommentar
Reklam: