Göteborgstips?


Pressbild – med tillstånd från Gothia Towers

Även om jag bor ganska nära Göteborg så har det inte blivit av att vi gjort så mycket turistgrejer där så vi har funderat på att ta en hotellövernattning och passa på och göra alla de där sakerna någon gång.

Nu har Let’s Deal ett bra erbjudande på Gothia Towers för 895 kr för en natt inkl. frukost vilket jag tyckte var ett himla bra pris. Erbjudandet är giltigt 1-19 augusti så det är kanske fler som vill passa på och slå till? Way out West är ju i början på augusti och även Göteborgs Kulturkalas.

Men det här är ju en matblog så det är givetvis era bästa mattips jag är ute efter! Vart bör vi absolut gå och äta? Tänk dock på att vi har en 3-åring med oss så allt för fina restauranger går nog tyvärr bort, inte för att hon inte kan uppföra sig, men för att hon just för tillfället är inne i en period då hon i princip inte äter någonting.

Här i Sverige kör man ju inte direkt på konceptet doggy bag så det känns lite surt att betala dyra pengar för att beställa in mat till henne som hon sedan inte ens smakar en tugga av.

Kommentarer

Kim skrev 2012-07-05 klockan 22:09

Några av mina favoriter i gbg som är lite lagom chill: Hello Monkey, Lilla Linné, Sjöbaren Haga, Pasta e cotorni, Texas Longhorn, Chateau Beirut, Bombay, The Rover. Hoppas ni får en bra helg!

Lämna en kommentar
*