God laktosfri nyhet från Valio

Valio fortsätter att utöka sitt laktosfria sortiment och i dagarna har två nya yoghurtar landat i butikerna. En av dem fick följa med hem till oss.

yoghurt

Valio Eila™ Laktosfri fruktyoghurt med smak av rabarber är en krämig och god yoghurt. Rabarberns syrlighet ger yoghurten en fin karaktär. Yoghurt är utan fruktbitar som du med glädje kan äta både till frukost och som mellanmål.
Källa: Valio

Jag kan inte annat än att hålla med, krämig och frisk smak. Jag är egentligen en sån som föredrar fruktbitar i min yoghurt, men den här fungerar oväntat bra. Trådig rabarber kan jag vara utan.

En av de andra nyheterna i butiken som jag ännu inte smakat är en lättyoghurt med smak av kungsbär. Den har en blandning av de svenska sommarbären hallon, blåbär och jordgubbar. Bägge sorterna kostar ca 24 kr och finns i de flesta matvarubutiker.

Kommentarer

Marie Eklund skrev 2013-05-22 klockan 14:58

Hej, hej!Tack! Roligt att ni gillade vår nya yoghurt! Hälsningar Marie på Valio

Niklas skrev 2016-02-16 klockan 17:55

Den absolut godaste Yoghurt jag någonsin ätit. Döm av min förvåning när jag plötsligt en dag fick reda på att den har tagits ur sortimentet. HELT OBEGRIPLIGT. Köpte upp allt som fanns kvar och som jag kunde äta men dagen då det tog slut kom ju ändå. Valios största blunder någonsin. TRÅKIGT

Lämna en kommentar
Reklam: