Dajm med kaffesmak

Dajm med kaffesmak

När jag kom till kassan i affären idag, så stod det ett ställ med Dajm med cappuccinosmak. Eftersom det dessutom var “limited edition”, så var jag såklart tvungen att testa. Köpte alltså ett choklad och testade detta tillsammans med sambon. Vi var båda överens om att det här var riktigt gott. Men så gillar vi båda två både Dajm och kaffe.

Det smakar mycket av kaffe, men knäcksmaken från den vanliga Dajmen går ändå igenom. Vi tror att det skulle varit ännu godare med en kopp kaffe till, så det testar jag nog en annan gång. Den här gången var dock chokladen slut innan någon hann sätta på kaffebryggaren.

Jag kommer absolut att köpa mer av denna Dajm innan den slutar säljas!

Kommentarer

Sara skrev 2007-05-16 klockan 22:50

Mmmm, vattnas nästan i munnen här nu! Och jag tål ju inte ens choklad och tycker att det luktar äckligt!!! ;)

Millan skrev 2007-05-17 klockan 19:34

*skriver upp på inköpslistan* Den måste testas.

Maria skrev 2007-05-18 klockan 17:26

Var tvungen att köpa en idag när jag var och handlade och Daimen är numera ett minne blott. Tyvärr, den föll mig inte direkt på läppen, eftersmaken av kaffe bet sig fast, trots tandborstning och munskölj. Tur att smaken är som baken... :)

Chrisse skrev 2007-05-21 klockan 20:24

Jag håller med Maria. Inte så illa så jag fick borsta tänderna men verkligen inte goda! 1 för och 2 emot. Någon fler som smakat?

Chris skrev 2007-05-21 klockan 20:39

Mats håller med mig, så vi har två för i alla fall ; ) !

Millan skrev 2007-05-22 klockan 08:32

Och eftersom Chrisse inte tyckte om dem blev jag dessto gladare, för jag fick två daim för mig själv! Jag föredrar fortfarande den vanliga daimen, men denna kommer jag nog köpa någon gång till. *tänker fredag-eftermiddag på jobb* Så, 3 för och 2 emot!

Lämna en kommentar
*