Dagens lilla sallad från Findus

Findus har som vanligt alltid något nytt på gång i frysdisken. Den här gången handlar det om “matiga sallader” för “de dagar du önskar äta en något mindre lunch”. Ganska motsägelsefullt tycker jag. Men visst, jag måste ju testa innan jag kan säga något.

DAGENS Lilla PASTASALLAD är en smakrik lunchsallad, tillagad i skånska Bjuv. Vår pastasallad med mozzarella serverar vi tillsammans med en ärtpesto, som vi gjort av våra egna söta och goda svenska ärter. Findus DAGENS Lilla är härligt matiga sallader med pasta, risoni, matvete eller couscous som bas – med räkor, ost eller kyckling, samt grönsaker och med en klick på toppen. DAGENS Lilla är lite mindre i formatet och passar perfekt de dagar du önskar äta en något mindre lunch. Det finns 4 goda rätter att välja mellan. Väljer du en rätt från Findus kan du alltid räkna med hög och jämn kvalitet. Det är den viktigaste ingrediensen för oss. Varsågod, låt dig väl smaka!
Källa: findus.se 120617

– Är det allt du ska äta idag, var jobbarkompisen Teresas första kommentar när jag hällde ut maten i en tallrik. Och jag tittade själv lite skeptiskt på maten.

Smakmässigt var det faktiskt riktigt gott. Ärtpeston var god och smakrik och solroskärnorna goda ihop med det. Så jag åt utan problem upp maten. En timme senare kurrade dock magen och ville ha mer mat.

De kostar runt 25 kr.

Sammanfattningsvis kan jag säga att dagens lunch var mycket god för att vara en micromat, priset är bra, men mängden mat i minsta laget. Jag behöver ha lite bröd till för att bli mätt.

Lämna en kommentar
*