Café Ceder – en uppdatering

Vi har tidigare bloggat om Café Ceder (klick) och konstigt nog är det ett av våra populäraste sökord. Så vi kände att det var dags att bege oss dit och se vad som hänt efter deras jätterenovering då de hade stängt i flera månader.

Lokalerna är verkligen tillfixade och de har byggt ut. Fräsch och fint är det första som slår oss. När vi får in menyn märker vi att renoveringen kostat pengar, för det är plötsligt inte lika billigt längre. Vitlöksbrödet som tidigare kostade 20 kr kostar nu 28 kr.

Min tidigare favorit Laxstek (Laxstek i ugn med vitlökssmör, räkor, tomat, lök, citron. Serveras med rostad potatis, sallad tabbouleh, tzatziki och hembakat bröd) hade fått en rejäl prishöjning från 79 kr till 104 kr.

Men vi bestämde oss för att äta i vilket fall som helst.

Precis som förra gången vi bloggade om det så valde Chrisse Hemlagad Hamburgare (150 gram) med hemlagade pommes frites. Tidigare pris 55:-, nu 75:-

Själv valde jag det vegetariska alternativet Ceder Special – Mixtallrik med hommus, tzatziki, tabbouleh, baba ghannouge, sallad, falafel, vindruvsdolme och dressing. Serveras med hembakat bröd. Tidigare pris 55:-, nu 75:-.

Och smaken? Det smakade precis som tidigare, gott. Men de höjda priserna gör inte längre detta till ett favoritställe. Tidigare var det både billigt och gott vilket gjorde att vi ofta gick hit. Nu är inte längre ett billigt alternativ.

Café Ceder (www.cafe-ceder.se)
Östra Förstadsgatan 23 D
211 31 Malmö

Kommentarer

Linda skrev 2008-10-09 klockan 10:20

Det ser onekligen väldigt gott ut :) Synd att de höjt priserna, jag skall nog ändå försöka ta mig dit och provsmaka!

Lämna en kommentar
*