Boktips – Lilla Köttguiden från Scan

Scan har den senaste tiden sett ett ökat intresse hos konsumenterna för olika styckdetaljer och dess användningsområden. I boken Lilla Köttguiden tar Scan ett helhetsgrepp på kött från gris, nöt, kalv och lamm. Varje djurslag presenteras för sig liksom en rad styckdetaljer med fakta om dess egenskaper och användningsområden.

Den här boken är en bok för oss köttätare som vill lära sig allt om kött från olika djur och hur och till vad man kan använda de olika delarna. Vare sig det rör som om vanlig kotlett eller något lite mer “exotiskt” som kalvkind så finns all information presenterad i denna bok. Om du är som mig, och du gillar att läsa information på en läsplatta så verkar den mesta av informationen även finnas på scan.se under köttguiden.

Boken är full av fina bilder som på ett smakfullt sätt visar hur dom olika styckdetaljerna ser ut. Helt klart en bok att rekommendera för den intresserade.

*ser redan fram emot grillsäsongen*

Kommentarer

Mårtenssons kök skrev 2012-12-19 klockan 16:30

Vilket bra tips, det måste jag spara till maken när han kommer hem i kväll från charken på jobbet. Men en fråga bara, var hittar men denna bok? /Anki

Berith skrev 2012-12-19 klockan 18:32

Om man går in på www.scan.se så finns där information. Så här står det: Fyll i streckkoderna från 3 olika Scanprodukter. Fyll i din adress så skickar vi boken till dig. Bra, det skall jag göra!

Chrisse skrev 2012-12-19 klockan 21:27

Oj .. hur man fåt tag i den glömde jag helt bort .. :) tack för hjälpen Berith!

Lämna en kommentar
Reklam: