Biscottti & Te från Wonderfood

Strax innan påsk råkade jag surfa in på en rolig matbutik på nätet, Wonderfood. Det som mest lockade mig var te-sorterna jag inte tidigare smakat, men ja, ni vet säkert själva hur det är när man sitter där och beställer och plötsligt så är det massa annat roligt som “råkar” följa med ;)

fikadags

Som sagt, teer fanns det gott om och Clippers teer vet jag är goda sedan tidigare. Får se om jag återkommer med recension på de andra sorterna. Kan ju avslöja att jag köper teer stup i kvarten och när Chrisse undrar om jag verkligen behöver fler så brukar jag “skylla” på att jag ska blogga om det ;) Hur som helst, till teet måste man ju givetvis ha något gott att äta, så vad sägs om lite Mandel & dinkel Biscotti från Bakeriet?

Biscotti,(eller Cantuccini som de också kallas) betyder “bakad två gånger” på italienska. Först gräddas de i ugn och skärs efter att de kallnat. Därefter rostas och eftertorkas de i ugnen. Denna klassiska mandelbiscotti från Bakeriet innehåller hela 32 procent sötmandel. Samtliga ingredienser är ekologiska. Vid SM i Mathantverk 2007 belönades den med Guld.
Källa: http://wonderfood.se/kakor-snacks/biscotti-med-mandel-och-dinkel/

Inte alls så söta som många biscottis kan vara, men ändå väldigt goda. Perfekta ihop med en kopp te.

popcorn

Sen har vi avdelningen med smaksatta popcorn. Alltså, jag är ju avigt inställd till smaksatta popcorn redan från början. Men när vi skulle bort i påskas behövde vi ha med oss någon liten present, så vi satsade bland annat på dessa. Om inte annat är de roliga, tänkte jag. Och ja, det blev mycket snack om dem när de åkte fram senare på kvällen. Alla ville såklart testa. Själv tyckte jag inte alls om dem. Popcorn dränkta i sötsliskig gegga, nä verkligen ingenting för mig. Men succe på påskfesten iaf ;)

Popcornen hittar du här: http://wonderfood.se/popcorn/

Lämna en kommentar
*