Ballerina minimuffins

Ballerina minimuffins

Såg reklamen om Ballerina minimuffins för ett tag sedan och tänkte att dessa måste vi givetvis pröva. Det kan ju inte bli fel, eller? Gillar ju vanliga Ballerinakex och muffins är ju alltid gott.

Ballerina minimuffins

Så här ser en Ballerina minimuffins ut när man har öppnat den individuella förpackningen som varje minimuffins ligger i.

Ballerina minimuffins

Och nog tusan är det betoning på mini allt. Som referens har du ett packet med lättdryck, ett vanligt 2 dl paket så vet du vad det är för storlek vi pratar om. Muffinsen är verkligen minimal.

Smaken då? Artificiell är väl det bästa vi kan sammanfatta det hela som. Det smakar konstgjort helt enkelt.

Till på köpet är de dyra de små rackarna, 24,90 kr för 8 st. Dessutom är de inte särskilt miljövänliga med tanke på att de ligger förpackade individuellt men dessutom är de förpackade fyra och fyra i ett annat plastomslag. Onödigt mycket plast med andra ord. Smidigt om du ska stoppa ned en minimuffins i väskan eller ta med dem ut på en pick-nick, men annars?

Köp ett paket vanliga Ballerinakex i stället alternativt baka egna muffins som du har i lite grovhackad nougat i så har du raskt gjort egna Ballerinamuffins.

Ballerina minimuffins får en tumme ner i betyg.

Kommentarer

Tessiz skrev 2007-05-07 klockan 20:34

Hehe en rejäl sågning minsann! :) Har inte själv provat dom men nu måste jag nästan! ;)

Berith skrev 2007-05-19 klockan 11:19

Nu har vi testat muffinsen och jag håller med Maria. Alldeles för söta och väldigt små.

Lämna en kommentar
*